Address: Ugljara 56, Orašje, Bosna i Hercegovina

Eng
Cash back logo | Povrat PDV-a
Povrat PDV-a | Cash back logo

O nama

Švicarska kompanija CASH BACK se preko 20 godina bavi isključivo refundacijom inozemnog PDV-a (tax refund) za pravne osobe i ima svoje urede u 38 država Evrope, Amerike i svijeta.

Imo junior d.o.o. Orašje je ekskluzivni i generalni zastupnik švicarske kompanije Cash Back (www.unitedcashback.com) za tržište BiH.

Preduzeće Imo junior d.o.o. je specijalizirano za usluge refundacije (povrata) PDV-a iz inozemstva, za firme iz BiH na ime troškova usluga načinjenih u inozemstvu.

Usluge povrata inozemnog poreza (VAT RECLAIM) za pravne osobe iz BiH obavljamo po istim standardima kao što se ova usluga pruža u Njemačkoj, Francuskoj ili bilo kojoj drugoj državi EU.

Mreža Cash Back-a kojoj pripada i ured u BiH posjeduje međunarodni certifikat IVA, a to je najviši evropski međunarodni standard za ovu vrstu usluga.

Naš najveći kvalitet i komparativna prednost jeste mreža naših ureda u Evropi, Americi, Africi, Aziji, Australiji, koje su povezane i u direktnoj mreži sa Centralom Cash Back-a. Zahvaljujući tako razgranatoj mreži ureda Imo junior d.o.o.uspješno i profesionalno obavlja refundaciju PDV-a sa međunarodnog tržišta za svoje klijente.

Domicilne kancelarije su specijalizirane za praćenje i primjenu domicilnih propisa i domicilnih procedura kao i za direktnu, aktivnu i kontinuiranu suradnju s domicilnim poreznim upravama. Centrala Cash Back-a čitavoj mreži pruža snažnu i jedinstvenu logistiku u pogledu besprijekornog funkcioniranja platnog prometa, obuka i edukacija kao i evidenturanju i dnevno ažurnom praćenju svih procesa svakog ureda pojedinačno i čitavog sistema zajedno.

Centrala Cash Back-a ima ekonomske i pravne eksperte iz svih oblasti PDV-a, i direktnu institucionalnu suradnju s Odborom za PDV pri Evropskoj Komisiji.

Sertifikati

IVA Certificate
Refundacija PDV-a | Cash back

REFUNDACIJA PDV-A

Mi nudimo povrat ili refundaciju inozemnog PDV-a (eng. tax refund) za pravne osobe u BiH.

Refundacija PDV-a za sajmove | Cash back

REFUNDACIJA PDV-A ZA SAJMOVE

Vratite novac koji ulažete. Mi nudimo povrat inozemnog PDV-a za firme koje sudjeluju na međunarodnim sajmovima u svijetu.

Refundacija PDV-a za hotelski smještaj | Cash back

REFUNDACIJA PDV-A ZA HOTELSKI SMJEŠTAJ

Platili ste smještaj u inozemstvu preko firme? Pozovite nas i vratite svoj novac kroz povrat PDV-a.

Refundacija PDV-a za putovanja | Cash back

REFUNDACIJA PDV-A ZA PUTOVANJA

Putujete po svijetu i ne znate da li možete da vratite bar dio novca koji trošite? Mi smo tu da za vas vratimo novac kroz povrat PDV-a.

Refundacija PDV-a | Cash back

REFUNDACIJA PDV-A ZA TRANSPORT

Mi vraćamo vaš novac za transport (gorivo i cestarina za međunarodni transport robe i putnika) kroz povrat PDV-a.

Refundacija PDV-a | Cash back

REFUNDACIJA PDV-A ZA OBUKE, SIMPOZIJE I KONGRESE

Bili ste na obuci, simpoziju ili kongresu u inozemstvu i želite da vratite uloženi novac? Pozovite nas i ostvarite povrat PDV-a.

Povrat PDV-a | IMO Junior d.o.o. Orašje

Imo junior d.o.o. Orašje je ekskluzivni i generalni zastupnik švicarske kompanije Cash Back (www.unitedcashback.com) za tržište BiH.

Ova švicarska kompanija se preko 20 godina isključivo bavi refundacijom inozemnog PDV-a (tax refund) za pravne osobe i ima urede u 38 država svijeta.

Naša firma je specijalizirana za usluge refundacije (povrata) PDV-a iz inozemstva, za firme iz BiH na ime troškova usluga načinjenih u inozemstvu.

Zašto da odaberete nas?

Zato što usluge refundacije inozemnog poreza (PDV-a, eng. VAT RECLAIM) za pravne osobe iz BiH obavljamo po istim standardima kao što se ova usluga pruža u Njemačkoj, Francuskoj ili bilo kojoj drugoj državi EU.

Mreža Cash Back-a kojoj pripada i ured u Orašju posjeduje međunarodni certifikat IVA, a to je najviši evropski međunarodni standard za ovu vrstu usluga.

Povrat PDV-a | Tko su naši klijenti

Klijenti u našoj mreži su kompanije sa najpoznatijim robnim markama i brendovima.

U našoj mreži 40% klijenata je duže od 5 godina.

Pozovite naš lokalni ured i postanite naš klijent.

Budimo u kontaktu