Address: Ugljara 56, Orašje, Bosna i Hercegovina

Eng
Cash back logo | Povrat PDV-a
Povrat PDV-a | Cash back logo
Povrat poreza PDV-a | Mapa Evrope

Povrat PDV-a

Povrat PDV-a

Naša usluga povrata poreza (vat refund) je potpuno originalna i relativno nova usluga na tržišu BiH. Cilj ove usluge je da pravnim osobama koje su registrirane u BiH izvršimo povrat inozemnog PDV-a.

Povratom inozemnog PDV-a pravne osobe iz BiH mogu uštedjeti čak 1/5 inozemnih troškova pošto većina stopa PDV-a u evropskim državama iznosi oko 20% ( kreću se u rasponu od 17 do 27%).

Pravna sigurnost

Našim klijentima se pruža puna PRAVNA SIGURNOST koja podrazumijeva apsolutno poštovanje domicilnih propisa i procedura za svaku pojedinačnu državu iz koje vršimo povrat inostranog PDV-a (vat recklaim).

Ovu SIGURNOST osiguravamo zahvaljujući našoj međunarodnoj mreži Cash Back, koja uživa ogroman ugled i visok rejting domicilnih poreznih uprava. Taj ugled je stican unazad 25 godina a zasnovan je prije svega na profesionalnom odnosu kao i na činjenici da je mreža Cash Back-a specijalizirana isključivo za usluge povrata međunarodnog PDV-a (Tax Recklaim).

Potpuni legalitet

Korisnicima naših usluga garantiramo POTPUNI LEGALITET kvaliteta usluge pošto za svaki pojedinačni povrat inozemnog PDV-a svaki naš klijent dobiva Rješenje domicilne porezne uprave koje služi kao pravni osnov da se prihod od povrata inozemnog PDV-a oprihoduje i proknjiži kao i svaki drugi legalan prihod iz bilo koje djelatnosti klijenta.

Transparentnost

Naša usluga je potpuno TRANSPARENTNA jer klijentima omogućavamo da čitav proces i sve procedure, počevši od prijema dokumenata u domicilnu poresku upravu do faze isplate novca, prati "on line" preko šife koju dobiva od nas.

Svi dokumenti u mreži Cash Back-a uvijek i isključivo se šalju međunarodnom preporučenom kurirskom službom tipa DHL, TNT ili sl. Pružamo potpunu sigurnost za sva dokumenta pošto imamo osiguranje čitave grupe i politiku naknade štete za :

  • slučaj gubitka dokumenata prilikom skladištenja ili transporta
  • slučaj greške ili nemara

Jednostavno, uslugom povrata inozemnog PDV-a, našim klijentima pružamo pun poslovni komfor po najvišim međunarodnim standardima.

Refundacija PDV-a | Cash back

REFUNDACIJA PDV-A

Mi nudimo povrat ili refundaciju inozemnog PDV-a (eng. tax refund) za pravne osobe u BiH.

Refundacija PDV-a za sajmove | Cash back

REFUNDACIJA PDV-A ZA SAJMOVE

Vratite novac koji ulažete. Mi nudimo povrat inozemnog PDV-a za firme koje sudjeluju na međunarodnim sajmovima u svijetu.

Refundacija PDV-a za hotelski smještaj | Cash back

REFUNDACIJA PDV-A ZA HOTELSKI SMJEŠTAJ

Platili ste smještaj u inozemstvu preko firme? Pozovite nas i vratite svoj novac kroz povrat PDV-a.

Refundacija PDV-a za putovanja | Cash back

REFUNDACIJA PDV-A ZA PUTOVANJA

Putujete po svijetu i ne znate da li možete da vratite bar dio novca koji trošite? Mi smo tu da za vas vratimo novac kroz povrat PDV-a.

Refundacija PDV-a | Cash back

REFUNDACIJA PDV-A ZA TRANSPORT

Mi vraćamo vaš novac za transport (gorivo i cestarina za međunarodni transport robe i putnika) kroz povrat PDV-a.

Refundacija PDV-a | Cash back

REFUNDACIJA PDV-A ZA OBUKE, SIMPOZIJE I KONGRESE

Bili ste na obuci, simpoziju ili kongresu u inozemstvu i želite da vratite uloženi novac? Pozovite nas i ostvarite povrat PDV-a.

Povrat PDV-a | IMO Junior d.o.o. Orašje

Imo junior d.o.o. Orašje je ekskluzivni i generalni zastupnik švicarske kompanije Cash Back (www.unitedcashback.com) za tržište BiH.

Ova švicarska kompanija se preko 20 godina isključivo bavi refundacijom inozemnog PDV-a (tax refund) za pravne osobe i ima urede u 38 država svijeta.

Naša firma je specijalizirana za usluge refundacije (povrata) PDV-a iz inozemstva, za firme iz BiH na ime troškova usluga načinjenih u inozemstvu.

Zašto da odaberete nas?

Zato što usluge refundacije inozemnog poreza (PDV-a, eng. VAT RECLAIM) za pravne osobe iz BiH obavljamo po istim standardima kao što se ova usluga pruža u Njemačkoj, Francuskoj ili bilo kojoj drugoj državi EU.

Mreža Cash Back-a kojoj pripada i ured u Orašju posjeduje međunarodni certifikat IVA, a to je najviši evropski međunarodni standard za ovu vrstu usluga.

Povrat PDV-a | Tko su naši klijenti

Klijenti u našoj mreži su kompanije sa najpoznatijim robnim markama i brendovima.

U našoj mreži 40% klijenata je duže od 5 godina.

Pozovite naš lokalni ured i postanite naš klijent.

Budimo u kontaktu